Βασιλική Κανδυλιώτη

Βασιλική Κανδυλιώτη

Ειδική Παιδαγωγός

Ονομάζομαι Βασιλική Κανδυλιώτη σπούδασα Φιλοσοφία και Παιδαγωγική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονικής με ειδίκευση στην Παιδαγωγική. Έχω εκπαιδευτεί σε μεθόδους Διάγνωσης-Αξιολόγησης και Αντιμετώπισης παιδιών με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, κι άλλων νευροαναπτυξιακών διαταραχών (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής Υπερκινητικότητας, Διαταραχής Αυτιστικού Φάσματος, Διαταραχής του Λόγου) που προκαλούν ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Οι μεταπτυχιακές μου σπουδές έχουν τίτλο Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση κι έχω παρακολουθήσει ένα κύκλο ειδικών σεμιναριών ψυχοθεραπείας που αφορούν το παιδί και την οικογένεια.

Από το 2007 εργάζομαι σε ιδιωτικές και δημόσιες μονάδες εκπαίδευσης και ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων όπου τα καθήκοντά μου περιλαμβάνουν την αξιολόγηση του μαθησιακού δυναμικού βάσει αναλυτικού προγράμματος (CBA) , την εκπαίδευση σε τεχνικές μελέτης, την γνωστική ενίσχυση, την επικοινωνία με τον εκπαιδευτικό της τάξης καθώς επίσης και την καθοδήγηση των γονέων σε θέματα διαχείρισης της συμπεριφοράς του παιδιού αλλά και εποπτείας των σχολικών του εργασιών.